Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.

stagiaire Sten

09.05.2022 Nieuws

De eerste dag stond ik al om 9.55 uur voor het Willibrordus Business Centrum en begon ik aan mijn stagedag. Ik was in het begin natuurlijk een klein beetje nerveus maar zodra ik daar binnenkwam en iedereen leerde kennen ging die spanning snel weg door de relaxte sfeer.

Ik kwam die dag veel te weten over de Uitkijkpost, bijvoorbeeld dat daar ook een andere krant wordt gemaakt, De Uitgeester. Het zijn twee merken van Uitkijkpost Media. Ik keek mee op verschillende afdelingen zoals de redactie, de opmaak en de advertenties. Ik heb gezien hoe teksten, afbeeldingen en advertenties in de krant worden geplaatst en opgemaakt. De dikte van de krant hangt samen met het beschikbare budget van die week.

Elke woensdag worden de kranten gedistribueerd en bezorgd en dan beginnen alle medewerkers weer aan de volgende krant. Het was dus cool om stap voor stap te zien hoe de kranten worden gemaakt en wat iedereen voor taken heeft: teksten schrijven en er  afbeeldingen bij zoeken, het redigeren, het opmaken van de krant met een speciaal computerprogramma, de verkoop en de administratie. Er zijn veel werkzaamheden nodig om een complete krant te maken.

Iedereen is superaardig bij de Uitkijkpost. Ze vertellen graag wat ze doen en hoe ze dat doen, en het was interessant om naar hen te luisteren en meer te weten te komen. Ook was het mooi hoe sommigen vertelden hoe het vroeger ging en hoe fijn het is dat ze nu heel veel digitaal kunnen maken.

Met vriendelijke groet!

Sten Ullers

TERUG

Deel deze pagina:

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175
KvK: 37013039

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2023 Uitkijkpost Media B.V.