Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.

VIP Magazine

VIP Magazine

Een cadeau voor alle inwoners van Heiloo

In april 2021 bestond het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) 10 jaar en het is dit jaar ook het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Een dubbel feestje dat de medewerkers van het VIP op een bijzondere manier vieren met alle inwoners van Heiloo.

Mede door het Coronaherstelfonds heeft het VIP de mogelijkheid gekregen om een verbindende factor te zijn door het uitbrengen van een inspirerend en informatief magazine , gemaakt voor en door Heilooërs, waarin vrijwilligerswerk centraal staat. Een cadeautje voor alle inwoners van Heiloo dat op woensdag 10 november huis-aan-huis verspreid wordt.

Yolanda Slooves en Petra van den Berg, werkzaam bij het VIP, hebben de afgelopen maanden met veel enthousiasme en vol energie aan het magazine gewerkt.

Petra en Yolanda: “Het magazine heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de drukker. We willen iets positiefs aan Heiloo geven en daarnaast inwoners enthousiasmeren en inspireren om zich vrijwillig in te zetten. Het is een magazine vol mooie en bijzondere verhalen geworden. Tot stand gekomen door een nog mooiere samenwerking met al die mensen die een belangeloze bijdrage aan het magazine hebben geleverd. Half november valt-ie in de brievenbus. Wij wensen iedereen nu alvast veel leesplezier!”

Op vrijdagmiddag 5 november, voorafgaand aan de Vrijwilligers Bedankt! week, werd het eerste exemplaar van het magazine in Proeflokaal Hop overhandigd aan burgemeester Mascha ten Bruggencate, die overigens ook de cover siert. 

Houd op woensdag 10 november je brievenbus in de gaten. Het magazine is daarna ook digitaal te lezen via www.vipheiloo.nl en op deze website

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175
KvK: 37013039

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2023 Uitkijkpost Media B.V.