Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media lanceert nieuwsapp Uitkijkpost en De Uitgeester

23.01.2024 Nieuws

Altijd al het nieuws uit Heiloo/ Uitgeest en omstreken op één plek willen hebben? Dat kan vanaf nu! Uitkijkpost Media heeft namelijk vanaf woensdag 24 januari een eigen nieuwsapp voor Uitkijkpost en De Uitgeester. De nieuwsapps zijn gratis te downloaden via de App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Tegenwoordig is het heel normaal om via een app het nieuws te volgen. Op deze manier is het volgen van nieuws snel en toegankelijk. Uitkijkpost Media gaat mee met de tijd en wil het voor de inwoners van Heiloo en Uitgeest mogelijk maken om snel het lokale nieuws uit het dorp te bekijken. 

Wat is er te vinden in de app?
In de app vindt u al het nieuws uit Heiloo en/of Uitgeest en omstreken. In de app is het nieuws gesorteerd in categorieën waardoor het volgen van nieuws heel gemakkelijk is. In de categorieën 112, Sport, Cultuur en Regio kunt u lezen wat er speelt. Daarnaast bevat de app een handige evenementenagenda, waarin alle boeiende activiteiten te vinden zijn. Ten slotte kunt u in de app elke week de krant lezen. Heel gemakkelijk swipet u digitaal door alle pagina's van de krant.

Met de tijd mee
Voor Uitkijkpost Media is de komst van de app een mooie ontwikkeling. “Uitkijkpost Media gaat met de tijd mee”, zegt hoofdredacteur Linda van Rozendaal. “Naast onze papieren krant, website en socialmediakanalen hebben we nu ook een app. Enerzijds kunnen we hierdoor onze lezers nog beter 24/7 van het lokale nieuws voorzien. Anderzijds hebben lezers door de komst van de app het nieuws nog makkelijker 24/7 binnen handbereik.”

Drie Dolle Download Dagen = winactie
Om de introductie kracht bij te zetten heeft Uitkijkpost Media een winactie opgezet, de 3 Dolle Download Dagen- actie. Download de Uitkijkpost of Uitgeester-app op woensdag 24, donderdag 25 of vrijdag 26 januari en maak kans op een telefoon. 

Adverteren in de app

Voor adverteerders biedt de app een uitgelezen kans om hun boodschap te verspreiden. Zo kunnen er banners toegevoegd worden aan de app die zorgen voor goede publiciteit bij de lokale doelgroep. De agenda geeft adverteerders de mogelijkheid om evenementen toe te voegen. Hierdoor kunnen mensen precies zien wanneer het evenement plaatsvindt en wat er te doen is. Dit maakt de Uitkijkpost en Uitgeester Nieuwsapp niet alleen een essentiële bron van informatie voor lezers, maar ook een krachtig publicatiemiddel voor bedrijven die zich willen profileren in de lokale gemeenschap. Wilt u adverteren in de app? Mail dan naar verkoop@uitkijkpost.nl  of bel naar 072-5330175.

Download de nieuwsapps: 

Uitkijkpost

De Uitgeester

TERUG

Deel deze pagina:

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175
KvK: 37013039

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2024 Uitkijkpost Media B.V.