Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.

Meer dan 100.000 weergaven op www.uitkijkpost.nl

Uitkijkpost Media 06.04.2021 Nieuws

En weer eenr record! 130.000 weergaven op www.uitkijkpost.nl in de maand februari.

En dat terwijl de maand januari en maart ook al zoveel bezoekers op de site had. T.o.v. vorig jaar een stijging van meer dan 100% voor Q1 (in 2020 februari 60.000 weergaven), maar over het gehele jaar genomen is er een duidelijke stijging in online gebruik van ons platform. Gemiddeld komen we in Q1 op meer dan 100.000 weergaven per maand uit.

Uiteraard worden alle artikelen aangejaagd via de social media kanalen van Uitkijkpost, welke veel volgers hebben. Met name Facebook is een groot kanaal wat hierbij helpt. Neemt niet weg dat de artikelen op zich niet heel anders zijn dan de afgelopen jaren en dat we niet een "gewijzigd" beleid gevoerd wordt. Hoe is die toename dan te verklaren?

  • COVID-19: Sinds maart 2020 is de positie van de lokale media sterk veranderd. Met name de gemeente gebruikt de lokale media meer en meer om gemeentelijk nieuws te verspreiden m.b.t. corona, maatregelen, etc die verband houden met COVID-19. 
  • Koop Lokaal: Daarnaast is de opkomst van diverse initiatieven vanuit met name de MKB-ers rondom alle maatregelen, zoals "thuis-bezorgd" en belangrijke factor waardoor de lokale media meer ingezet wordt. 
  • Lokaal Nieuws: Omdat we met z'n allen thuis blijven is de interesse in lokale aangelegenheden gegroeid. Waar kunnen we heen? Hoe zit het met sporten? Waar kunnen we naar buiten? Wat is er gebeurd? Etc. We willen weten wat er gebeurt in de regio, zeker nu we meer thuis zijn. 
  • Meningen: de lokale media heeft niet alleen een functie om nieuws te verspreiden, maar is (vooral online) ook vaak een platform waar men zijn mening kwijt kan. Voor COVID-19 ging dit vaak en vooral over gemeentelijke aangelegenheden, maar sinds corona wordt de lokale media meer en meer gebruikt als platform voor voor-en tegenstanders van de maatregelen. De lokale media speelt hier op in via het verspreiden van nieuws en columns. 

Voor al bovenstaande onderwerpen zien we een stijging in de online artikelen op de website van www.uitkijkpost.nl 

TERUG

Deel deze pagina:

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175
KvK: 37013039

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2024 Uitkijkpost Media B.V.