Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.

Horeca kookboek

08.04.2021 Blog

Horeca kookboek
Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee


December 2020 kwam het Horeca kookboek uit die Sylvia Blok en Nancy Floris gemaakt hebben, om vooral in deze tijd de horeca goed te steunen. Dit kookboek is gemaakt in samenwerking met alle horeca uit Heemskerk, Castricum, Beverwijk en Uitgeest. Alle behaalde winst van dit kookboek wordt dan ook verdeeld onder de restaurants die hieraan mee hebben gewerkt.

Een kookboek hebben de vrouwen al eerder gemaakt. Hiermee hadden ze samengewerkt met restaurants uit t' Gooi. Dit was zo'n succes dat ze dachten, hier moeten we verder mee door gaan! Toen was het de beurt aan horeca in Heemskerk, Castricum, Beverwijk, Uitgeest en Wijk aan Zee om een stukje van zichzelf bij de mensen thuis te brengen in de vorm van dit kookboek. Ditzelfde kookboek zijn ze nu ook aan het maken voor Heiloo, Egmond, Limmen, Egmond en Bergen aan Zee. 

Het idee van dit kookboek kwam omdat ze graag wilden dat gasten en horeca weer samen zouden komen. Toen werd nog de vraag, hoe gaan ze dat doen? Ze kwamen al snel op een besluit. Wat hebben gasten en horeca nou gemeen? Eten! Samen koken en eten is natuurlijk erg gezellig. En in deze periode is het extra belangrijk om die eenzaamheid zo veel mogelijk weg te nemen. Daarom kwam het idee om gasten en horeca samen te brengen door middel van een kookboek, waardoor je toch nog een beetje de smaken van je favoriete restaurant kunt proeven, maar dan thuis.

Door dit kookboek aan te schaffen haal je niet alleen de horeca naar je eigen keuken, maar je steunt ze hierdoor ook nog eens. En dat is zo mooi aan dit concept.

Het Horeca kookboek van Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee komt uit op 12 April.

 

TERUG

Deel deze pagina:

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175
KvK: 37013039

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2024 Uitkijkpost Media B.V.