Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacypagina bezoeken!

Uitkijkpost Media b.v.

Uitkijkpost Media b.v.


ACTIE PROGRAMMA VOOR WINKELIERS IN HEILOO VAN 16 OKTOBER TOT 13 NOVEMBER

Uitkijkpost start i.s.m. “Ik winkel in Heiloo” en Natuurlijk Heiloo een actieprogramma van 16 oktober tot 13 november, waarbij de consument prijzen kan winnen. Doel is het stimuleren van meer winkelen/ bedrijfsbezoek.

 

Hoe werkt het?

Het principe is simpel:

  • Elke deelnemende winkelier/bedrijf ontvangt vouchers die weggegeven kunnen worden bij aankoop van producten in de winkel/bedrijf.
  • De unieke actiecode op de voucher vul je in op de speciale actiewebsite waar direct je direct ziet of je wel of geen prijs hebt.
  • Indien prijs ga je met de voucher naar de desbetreffende winkelier om je prijs te verzilveren.
  • Prijs of geen prijs, iedereen dingt mee naar een hoofdprijs.

 

Wat kost het?

Voor de actie wordt uitgegaan van minimaal 100 deelnemers. Daardoor kunnen we de diverse pakketten tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Helemaal fijn is dat het Herstelfonds een bijdrage heeft toegezegd waardoor we de pakketten korting per deelnemer mogen en kunnen aanbieden.

Om deel te nemen aan de actie hebben we de volgende pakketten:

 

Periode

De actie zal 4 weken lopen, in de periode 16 oktober - 13 november 2021. Dus een mooie aanloop naar de feestmaand.

 

Promotie van de actie en promotie voor de deelnemende partijen

Uitkijkpost Media ondersteunt de actie met 4x een hele actiepagina in de krant en zal online alles aanjagen. Ook zal het team van Uitkijkpost Media de organisatie van de actie op zich nemen. Wij hopen dat er vanuit de diverse winkelgebieden en bedrijventerreinen ambassadeurs komen die de actie in hun ‘eigen gebied’ ondersteunen en promoten. Wie weet kunnen we gezamenlijk de stichting “Ik winkel in Heiloo” nieuw leven inblazen zodat we weer jaarlijks deze actie kunnen voeren.

 

Prijzen om te winnen

Het is de bedoeling dat de deelnemende winkeliers gezamenlijk zoveel als mogelijk kleine prijzen beschikbaar stellen. Dus bijvoorbeeld een krentenbol, een leverworst, 4e artikel gratis, noem maar op. Ook moeten er 4 mooie hoofdprijzen zijn, die aan het eind van de actie uitgereikt worden. Wekelijks wordt de actie ondersteund in de online en offline media.

De vraag aan jullie, winkeliers/bedrijven, of jullie mee willen doen met deze leuke actie en willen nadenken over de diverse kleine prijzen die jullie beschikbaar willen stellen. Maar natuurlijk ook of jullie ideeën hebben voor mooie grote hoofdprijzen (bijvoorbeeld een TV, fiets, reischeque)

 

Contact:

Voor deelname en meer info mail je naar marcel@uitkijkpost.nl  of  verkoop@uitkijkpost.nl

 

Achtergrond

In het verleden is er in Heiloo meerdere malen een succesvolle actie “Ik winkel in Heiloo” georganiseerd. Een actie die de inwoners van (de regio) Heiloo aanspoorde om naar de winkels en bedrijven te komen en lokaal te winkelen. Samen met andere uitgevers in Nederland hebben we een mooi concept ontwikkeld die lijkt op de oude “Ik winkel in Heiloo” actie van een aantal jaar geleden.

Uitkijkpost Media wil, natuurlijk met meerdere partijen uit ons mooie dorp, de actie nieuw leven inblazen. En daarvoor is jullie medewerking nodig. Zodat we weer een succesvolle en moderne actie voor en door Heiloo hebben die ook de komende jaren kan plaatsvinden.

Ik winkel in Heiloo dus Koop Lokaal en Win.

 

 

Kantoor openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten
09.00 - 12.00 uur
09.00 - 14.30 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail en telefoon

Adres

Uitkijkpost Media B.V.
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464 
1851 NG Heiloo
Tel. 072-5330175

Logo Nederlandse Nieuwsblad Pers
 
© 2021 Uitkijkpost Media B.V.